Nätverkskort!

Det är lite jobbigt för mig att blogga. Inte för att det är tråkigt, inte för att jag inte vill, inte för att jag inte vet vad jag ska skriva, inte för att jag inte har tid. Utan för att jag inte har tid på den här datorn.

Är nämligen så att jag köpte en ny dator för ett tag sedan. På den datorn installerade min pojkvän operativsystemet Ubuntu (linux) Ett mycket trevligt och lättanvänt OS. Jag rekommenderar det, speciellt som det är gratis.

Men! Det finns inga riktigt bra installationsfiler för mitt nätverkskort. Oftast fungerar det riktigt bra, men ibland gå kopplingen till rautern ner, och det tar (utan att överdriva) drygt fem minuter att ladda upp blogg.se, fem till att logga in, fem för att gå till skriva inlägg osv. Det tar minst 25 minuter att skriva ett inlägg på en mening. Och det har jag inte tid med. Som tur är håller man tydligen på att jobba med det, så det borde inte dröja allt förlänge innan det kommer en uppdatering och allt fixar sig.

Men det är ju bara om man har samma nätverkskort som jag förstås!

http://www.kolumbus.fi/seanhype/luckan/senior-it/ubuntu-splash.jpg


Kommentarer
Postat av: Duesnyggast

Haha är det sant!? Skönt att det inte var cancer, men ändå. En hårboll för att han var för tjock att slicka sig på ryggen. Vad knäppt.

2007-12-20 @ 16:19:38
URL: http://www.duesnyggast.blogg,se
Postat av: Hillan

Vad jobbigt att det muppar sig. Datorer är allt bra konstiga ibland...

2007-12-20 @ 21:08:38
URL: http://hillansplace.blogg.se
Postat av: Elin

Men usch då..dä tycker vi iinte om. Bloggen ä viktig ;)

2007-12-20 @ 22:37:37
URL: http://egoelin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0