Att fika med sig själv

Jag har alltid tyckt lite synd om folk som fikar med sig själva. Eller alltid och alltid, slutade med det för två år sedan, men ändå. Tänkte innan dess att det var för att dom inte hade någon att fika med, stackarna.

Om så är fallet tycker jag fortfarande synd om dem.

Men jag har upptäckt att jag älskar att fika med mig själv, en stor kopp kaffe, och en bra bok.

För tillfället håller jag på och läser "Kungamordet" av Hanne-Vibeke Holst. Har inte kommit så värst långt, men den verkar bra.


http://www.boktips.net/bookimages/9789100111007.jpg'

Det kanske kommer en recension när jag läst klart den. Det kommer en om den jag läste innan, så fort jag orkar och hinner. Den är värd det.

Någon som har läst den här boken? Vad tyckte ni?
Kommentarer
Postat av: Kim

Att gå på fik o läsa böcker ensam är underskattat - r skitskönt att sitta med en jättelatte, en god kaka och en bra bok :-) Sen kan man ju sitta o smyglyssna på andras konstiga fikasamtal om man vill :-D

2008-04-19 @ 18:04:10
URL: http://qrious.blogg.se
Postat av: Hillan

Jag tycker att det är mysigt att fika själv. Har upptäckte det det senaste året. Gör det allt för sällan dock. Fast innan tyckte jag, precis som du, att det var tragiskt att gå och fika själv och att det bara var något man kunde göra om man hade någon att fika med. Kram

2008-04-19 @ 18:56:15
URL: http://hillansplace.blogg.se
Postat av: EgoElin

Jag ä sån än..jag vägrar gå ut å äta eller fika själv..å ser jag nån som gör dä så vill jag nästan gå å sätta mej där. Även att dom förmodligen ofta väljer dä själva =)

2008-04-20 @ 17:13:38
URL: http://egoelin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0