Träning och middag

Som alltid på måndagar har jag Friskis idag. Ska bli skönt att få röra sig lite, även om jag är slut efter en dag med barnen!

Idag är träningen i en annan lokal, eftersom det är lov. Jag hittar inte dit. Det gör anna, så jag ska plocka upp henne på vägen och åka dit. Man, were smart!

Måste redan börja tänka på middagen snart. Jag ska ju inte laga mat åt barnen, men jag måste åka hemifrån 7, och är hemma vid tio kanske, så jag måste äta middag innan. Och inte för nära, för då blir det inte så bra.

Funderade på om det skulle bli såna där måltidsersättningar igen. Har ju inte direkt ätit nyttigt idag, med massa kakor och så. Men räcker det om man ska träna efteråt? Orkar man på det menar jag?

http://www.proteinbar.nu/images/proteinbar.jpg

Vet inte vad det är för märke på bilden, något svenskt antar jag efterom jag googlade på svenska för att få fram den. Eller kanske en sallad, med en macka till, som nästan alla andra måndagar då jag tränat...?
Kommentarer
Postat av: Kim

Emellanåt behöver man ju dra igenom måltidersättningar för att orka rensa ur kroppen lite med träning...kakor räcker inte långt. Tror frukt är bra - snabb energi! Det brukar jag köra innan o efter träning :-)

2008-04-21 @ 16:50:07
URL: http://qrious.blogg.se
Postat av: Millan

Min skönhetsblogg är ute nu *S*
Välkommen!

2008-04-22 @ 16:13:26
URL: http://www.lyxa.blogg.se
Postat av: Toffs

hmm...det är Herbalife som är märket på bilden. min sambo säljer såna och jag älskar dem!!!

2008-04-22 @ 19:36:15
URL: http://gilgamesh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0