Mellandagsrean

Den här, den sista lördagen på året, tänker jag spendera med min bror.

Eftermiddagen har spenderats i de verse affärer där vi tittat på mellandagsrean.

Om någon undrade så fyndade jag ett par fina skor, och ännu bättre, ett riktigt vasst ciseleringsjärn.

Dessutom skulle vi handla mat, och då fyndade jag tre nonstick-ugnsformar till ett mycket bra pris. Passar mig utmärkt. Hade en lite innan, men i den kan man verkligen inte laga mat till mer än 2 personer, så nu blir det bätthttp://www.ordfront.se/upload/filer/omslag%20nedladdningsbara/9789170373152.jpgre.

Ikväll ska vi, precis som förra veckan, titta på Harry Potter och äta snask. Sushi har jag dessutom lovat min bror till middag, så det blir det också.

Imorgon ska jag ha middagsbjudning här i lägenheten när mina föräldrar kommer hit, och tar med sig min bror hem igen. Har planerat på en härlig sallad, rotfrukter i ugn, vegbiffar till mig (och kyckling till resten eftersom min bror erbjöd sig att tillaga detta) och nån god sås.

Såg Jamie Oliver laga en god och ganska nyttig efterrätt på TV häromdagen, men den innehöll vanliljstång, och jag är ledsen, men det är alldeles jättedyrt med vaniljstänger. Vi får se om jag kommer på någon annan lösning.

Håller ju just på att läsa mig igenom Den Hemlige Kocken, en mycket bra bok som jag varmt rekommenderar. Dock har det resulterat i att jag är livrädd för diverse tillsatsämnen, däribland vanillin. Läs den här boken, den kommer verkligen få er att tänka till och se lite annorlunda på maten ni stoppar i munnen.
Kommentarer
Postat av: Tobias

tack :) okej jag förstår =P

2008-12-27 @ 17:16:41
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Jennifer

SKön blogg!

2008-12-27 @ 22:36:41
URL: http://jennifericsson.blogg.se/
Postat av: tess

neee ba undraa

2008-12-28 @ 04:32:53
URL: http://brilliantbrunett.blogg.se/
Postat av: Hillan

Jag har funderat ett tag på att läsa den boken, den verkar vara bra och viktig, speciellt med tanke på hur mat kan innehålla en massa konstgjorda saker som man knappt vet vad det egntligen är. Kram

2008-12-28 @ 17:17:40
URL: http://hildurrr.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0