Helgen

Theo är här så jag är rädd att den dåliga uppdateringen kommer fortsätta en vecka till. För tillf'ället prioriterar jag nämligen min pojkvän, som jag inte sett på tre månader, över bloggen.

Han åker på fredag, men då kommer två andra kompisar till mig. Så först på måndag kommer bloggningen bli som vanligt igen.

Hursomhelst tänkte jag berätta vad vi gjort i helgen.

I lördags var vi först vid ett bageri som var kännt för sina glutenfria bröd, men det visade sig att bröden innehöll 2 % mjöl, så det var för mycket. Det låg dock precis vid en jättefin park, verkligen en park att rekommendera vid namn Buttes Chaumont. Det var en jättevacker park, se bilden nedan som jag googlat fram, med en stor sjö, en halvö med ett berg, fina gräsmattor och stigar emellan.

http://www.sightseeing-in-paris.com/buttes-chaumont.jpg

Efter det gick vi till La Fayette. Eftersom parken ligger i 19e så var det en bit att gå, men det var mysigt, trots att det haglade lite. Vi åt lunch på en liten libanesisk restaurang precis bakom la fayette, väldigt prisvärd. Mycket gott. Sen åkte vi hem.

Igår tog jag med the till min favoritmarknad här nere, vid namn Montreuil. Det är en otrolig marknad, man kan hitta allt. Men det är lite sorligt också, mycket tiggare, människor som saknar kroppsdelar osv.
Idag tänkte jag ta med honom in och visa Marais, de judiska kvarteren, som också är väldigt mysigt- Gå omkring kriong hotel de ville och så, där är det mysigt.
Kommentarer
Postat av: Hillan

Låter helmysigt :) Kramar

2008-03-24 @ 17:04:47
URL: http://hillansplace.blogg.se
Postat av: Kim

Klart du ska prioritera honom :-) Hoppas ni får en lika bra fortsättning! :-)

2008-03-25 @ 22:24:10
URL: http://qrious.blogg.se
Postat av: Laaarsson

hehe pojkvän och sigsjälv i Paris, det kan ju inte bli bättre :D

2008-03-27 @ 10:52:41
URL: http://bestick.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0