Min helg

Min helg såg ut såhär.

I fredags festade jag. Det vet ni. Jag kom i säng vid typ sju på morgonen. Gick upp vid tre-tiden, lite lagom bakis sådär. Hade haft skitkul.

Nu är grejjen den att man blir helt otroligt trött av att var uppe så länge, och med huvudvärk på det så öppnar man inte gärna sina armar och välkomnar världen. Har alltså varit hemma och chillat resten av helgen. Tog en lååångpromenad igår.

Familjen kom hem i lördags också, så det är inte lugnt och skönt här längre, utan barn och skrik och bråk är tillbaka. Det blir rätt jobbigt i längden, men vad kan man göra? Det är aldrig tyst!

Sen jag fick lov i onsdags har jag lyckats vända på dygnet. Gå upp vid ett-tiden, gå och lägga mig sent på natten. Skönt för att man är förberedd för fest, men dåligt på alla andra sätt. Så nu satte jag väckarklockan på nio imorse för att vända tillbaks mig.

Ska in till stan och shoppa strax. Tänkte gå runt Lafayette och där, eftersom jag letar efter nåt fint till min far som fyller år.

Sen ska jag möta upp Anna för en fika. Hon har varit i tyskland hos sin pojkvän en vecka, så det blir spännande att höra om hennes eskapader.

Det är skönt med Anna, just för att hon också har pojkvän.
När jag går ut med andra här så låter det ofta "jag vill ha en man", "ska jag göra nåt med honom", "hur får jag honom att dela en taxi hem?". Så är det ju inte för mig, och det gör mig inget. Men det gör att man inte kan vara med i de andras "lekar på samma sätt". Men jag har lika kul för det!

Dock är det skönt med någon i samma sits. Man kan prata om hur det är, och inte prata om "den där killen från det där stället i söndags". Olika perspektiv liksom.

Kommentarer
Postat av: Lia Florenz

mys

2008-03-03 @ 09:45:37
URL: http://mydearbylia.blogg.se
Postat av: JB

Hej

Svara på dagens sjuka, roliga fråga på

http://vastertorp.blogg.se/1204530432_dagens_frga.html

Tack för din medverkan

//Jocke

2008-03-03 @ 09:47:33
URL: http://vastertorp.blogg.se/
Postat av: My

Schysst blogg! :) Hoppas du får en bra dag också!

2008-03-03 @ 09:55:22
URL: http://mylika.blogg.se
Postat av: PaxY

Det blir ju nog lite så att det är skillnad då man är ute med singelkompisar eller med upptagna kompisar. Vill man generalisera kan man säga att skillnaden dem emellan är att den ena sidan "bara" vill ha roligt, medan den andra vill ha roligt... Med någon annan. Det har sin charm att härja runt med båda, men som lyckligt upptagen blir man nog lite trött i längden på alla fruktlösa raggningsförsök.

Hej, förresten. Var borta från internet en tid. Den Riktiga Världen tm trängde sig på :P

2008-03-03 @ 11:27:08
Postat av: Elin

Nej nej, den rosa får ingen. Den ä baaara min =P
Jag har oxå en förmåga å vända på dygnet så fort jag blir ledig..skitdumt!

2008-03-03 @ 11:32:53
URL: http://egoelin.blogg.se
Postat av: livetsomenrune

hejhej =) kolla in vår blogg och tyck till=)

2008-03-03 @ 12:03:44
URL: http://livetsomenrune.blogg.se
Postat av: Kim

Låter som att du behövde det ;-) Jag har byggt byrå så jag är sååå n öjd me mig själv - var skitjobbigt men blev sååå himla fin när den var klar :-)

2008-03-03 @ 13:43:37
URL: http://qrious.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0