Vegansk senapssill
Vegetarisk senapssill
Ingredienser:
1 msk senap
2 tsk socker
½ msk vinäger
3 msk olja
1 dl sojagrädde
1 röd lök
1 ättiksgurka eller saltgurka
aubergine (eller squash)
Tillagning:
En senapssill där sillen är utbytt mot aubergine. Passar bra till julbordet. Skär aubergine i filéer. Koka filéerna i kraftigt saltat vatten tills de blir mjuka och sladdriga. Blanda senap, socker och vinäger. Tillsätt därefter olja i en fin stråle under omrörning. Blanda i sojagrädden och häll såsen över auberginen. Garnera slutligen med gurka och rödlök.

Ingredienser:
1 msk senap
2 tsk socker
½ msk vinäger
3 msk olja
1 dl sojagrädde
1 röd lök
1 ättiksgurka eller saltgurka
aubergine (eller squash)
Tillagning:
En senapssill där sillen är utbytt mot aubergine. Passar bra till julbordet. Skär aubergine i filéer. Koka filéerna i kraftigt saltat vatten tills de blir mjuka och sladdriga. Blanda senap, socker och vinäger. Tillsätt därefter olja i en fin stråle under omrörning. Blanda i sojagrädden och häll såsen över auberginen. Garnera slutligen med gurka och rödlök.

Kommentarer
Postat av: Duesnyggast
Jag lät dem slå in det redan i affären. Tyckte att det var säkrast så ;)
Postat av: Elin
Japp, fram å tillbaka åkte vi..dä va liiite segt på i slutet.,men som dom småländska vikingar vi är så fixade vi ju dä =)
Postat av: laaaarsson
Här var det ju :D fasen va najs. det skaj ag allt pröva !!!!! :)
Postat av: Hillan
Det där receptet vill jag testa...
Trackback