Fittbyxor

http://www.alltommalmo.se/MalmoArtikel.aspx?bid=1147924

Det är på tiden att det kommer något liknande. Speciellt eftersom det kommer underlätta alla de där blöta kvällarna på väg hem från krogen, när man blir sådär sjukt-panik-jättekissnödig var tionde minut. Killar bara ställer sig mot närmsta träd, medan tjejer måste hålla sig hela vägen hem. Själva har jag med mina kompisar varit inne och kissat på de uddaste och ofräschaste ställen, som kyrkogårdar, parkeringshus, bakom parkerade bilar på gatan, buskage med taggbuskar, portuppgångar, men vad gör man när man bara har att välja på att kissa i byxan eller utanför? Kanske ett slut på denna orättvisa!

Hur kommer det sig för övrigt att det är fullt med gratis pissoarer och hörn där killar kan kissa gratis på stan utan att någon tycker det är konstigt, och tjejer måste in på ett fik och köpa en kaffe varje gång man måste på toa på stan? Det är dock inte olagligt för oss att använda dessa pissoarer, men både svårt och ouppskattat.

Fler kisställen på stan som är gratis, det är vad jag röstar för!Jag gillar bilden som de hade i artikeln också!

Hej Hopp!

Jag är tillbaka efter ett längre uppehåll, då jag varit borta och kört traktor på en ö i skärgården. Kul men inte särskilt miljövänligt, även om jag var noga med att det inte blev överdrivet många onödiga transporter. Armmuskler fick jag i alla fall.

Hursomhelst tappade jag intresset över att skriva lite, då ingen ändå verkar läsa det jag skriver. Men efter ett par pass på jobbet, ett oändligt bläddrande i bloggdjungeln, där pladdrandet enbart handlar om vilka skor man har köpt eller hur fina olsentvillingarna ser ut nu när de slutat äta och äntligen kommer i kläderna för åttaåringar, insåg jag att jag ska börja igen.

Och jag skiter i om folk läser eller inte. Jag är inte ute efter att visa upp mig, jag skriver visserligen om saker som intresserar mig, och om det skulle öppna folks ögon för saker som det stundande klimathotet, hur vårt vårdslösa leverne (ja, mitt också) påverkar jorden eller skillnaden mellan laxrosa och ceriserosa, så är det ett plus. Om jag bara nån gång får en besökare som tänker "hon har en poäng" så är det värt det.

Och om inte annat så ger det mig en chans att utveckla mina tankar, en anledning att läsa på om olika ämnen, något att göra på jobbet, och ett sätt att sprida min kunskap även om den bara sprids för vinden utan att någon läser det.

Jag ska alltså fortsätta blogga. Dock kommer det bli förändringar. Jag kommer INTE blogga lika ofta, inte blogga om vad jag käkat till middag, så länge det inte fyller ett större syfte, och inte blogga om vilken kändis som har snyggast frisyr. Jag ska blogga om saker som jag anser vara viktiga, som jag vill upplysa om.

Saker som jag troligtvis kommer blogga om är, miljö, natur, konsumentetik, feminism, HBT-frågor, eventuellt om mat (för det är ju kul, och man kan göra så stor skillnad om man äter bra), aktuella politiska frågor, multinationella företag osv.

Har ni någon kritik, frågor, funderingar eller vad som helst är det bara att komma med dem. Tips på andra bloggar ni tror att jag kan gilla mottages även det.
RSS 2.0