Gröna fingrar

Jag har visst grönare fingrar än jag trodde.

Nu, en dryg månad efter att operation "mini-köksträdgård" satte igång ser min balkonglåda ut såhär:



Från vänster till höger har vi: Diverse blommor (de spretiga sakerna), spenat och till sist plocksallat.

Detta gav den första skörden idag. En härlig sallad att ackompagnera min annars relativ tråkiga (eftersom jag kom hem för 10 minuter sen och inte orkar laga mat) middag.



Hemodlad spenat, med balsamvinäger, fin olivolja, flingsalt och nymalen svartpeppar, toppat med lite solrosfrön. Så fantastiskt gott! Gröna blad är verkligen underskattat ibland, för det kan vara helt fantastiskt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0